fakta
____

 

Hästmassage förebygger skador, stärker nervsystem samt immunförsvar och ökar prestation, hållbarhet, motivation och harmoni hos hästen.

60 % av hästens kroppsvikt består av muskler. Det är inte svårt att förstå vikten av att hålla dessa muskler i god kondition. Hästen är ett stort och tungt djur som samtidigt behöver vara smidig och lättfotad för att kunna utföra sitt arbete.  Hästmassage är värdefullt för alla hästar, oavsett om målet är att prestera på topp under en tävling eller att njuta av en fridfull runda i skogen. Massage förebygger skador och rörelseinskränkningar och kan därigenom förlänga hästens karriär. Hästmassage kräver en god kunskap om hästens muskulära uppbyggnad, hur musklerna arbetar sinsemellan och med kroppens övriga strukturer. Det finns ett stort värde i att arbeta med sina händer, att palpera och på så sätt skapa sig en bild av hästens mående och effekten av massagen.

Hästmassage ska inte ersätta veterinärvård! Finns misstanke om hälta eller annan skada, är det en veterinär som först behöver titta på din häst. Massage är däremot ett mycket bra och viktigt komplement vid rehabilitering efter skada.

+

boka tid
____

 

För att boka tid, ta kontakt via telefon 0760344314, e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller facebook messenger.

 

Vill ni hellre bli kontaktad? fyll i era kontaktuppgifter i följande e-mail formulär: 

 

 

 

boka tid

hästmassör

Jag heter Mikaela Klang och är sedan december 2020 diplomerad hästmassör via Axelson animal massage school. Jag är ansluten till Nordiska Hästmassörers Förbund och innehar F-skattsedel samt ansvarsförsäkring.  Jag jobbar ständigt med att vidareutveckla min hästkunskap. Kontakta mig via mejl, telefon eller facebook för att boka tid.

kontaktuppgifter

0760344314

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.