bakgrund
____

Jag heter Mikaela Klang och är sedan december 2020 diplomerad hästmassör via Axelson animal massage school.

En stor del av mitt liv har cirkulerat kring hästar,

inte minst sedan 15 årsåldern då den första ponnytravaren flyttade in i stallet. Innan dess gick jag på ortens ridskola och tävlade vid ett fåtal tillfällen i hoppning på lokal nivå. Hästintresset ledde mig efter gymnasiet vidare till Trav och Galoppskolan Wången där jag tog Hippologexamen 2010.

Mitt hästintresse fram till nu har främst varit på hobbynivå men det mesta av min fritid spenderar jag på mina två kallblodstravare. Jag jobbar ständigt med att vidareutveckla min hästkunskap och har flera spännande kurser och vidareutbildningar inbokade redan nu i vinter och vår. 

 

 
+

boka tid
____

 

För att boka tid, ta kontakt via telefon 0760344314, e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller facebook messenger.

 

Vill ni hellre bli kontaktad? fyll i era kontaktuppgifter i följande e-mail formulär: 

 

 

 

boka tid

hästmassör

Jag heter Mikaela Klang och är sedan december 2020 diplomerad hästmassör via Axelson animal massage school. Jag är ansluten till Nordiska Hästmassörers Förbund och innehar F-skattsedel samt ansvarsförsäkring.  Jag jobbar ständigt med att vidareutveckla min hästkunskap. Kontakta mig via mejl, telefon eller facebook för att boka tid.

kontaktuppgifter

0760344314

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.